Allereerste blogpost~ 27 juni 2016

Het besef is er nog niet helemaal, maar het is dan toch eindelijk zo ver: ik ben mijn eerste blogpost aan het schrijven. Ik heb eindelijk de stap gezet na oneindig lang tobben. Er is ook zoveel om over na te denken: waar ga ik over schrijven? Ga ik het wel bijhouden? Is mijn leven wel interessant genoeg? Vanmiddag dacht ik er weer aan en toen dacht ik ook: weet je wat, ik doe het gewoon! K maak gewoon een website en dan ga ik schrijven over alles wat ik leuk vind. Dus dat is precies wat ik ga doen.

 

Laten we bij het begin beginnen. Ik ben 17 (bijna 18!!) jaar geleden ter wereld gekomen in het ziekenhuis in Woerden. Ik woonde toentertijd in Vleuten. Hier heb ik bijna 4 jaar gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar een klein dorpje in de buurt van Woerden. Ik ben naar de basisschool gegaan en eind groep 8 kreeg ik met een citoscore van 546 het advies om naar havo/vwo te gaan. Ik ben vervolgens naar het Minkema college in Woerden gegaan. Na het eerste jaar stond ik er dermate goed voor dat ik naar vwo kon. Dit heb ik tot en met het vierde jaar volgehouden. Hierna werd het mij een beetje teveel. Ik had geen vrije tijd meer en moest hockeytrainingen gaan afzeggen. Dit was voor mij een teken dat ik even een stapje terug moest doen en dit heb ik dan ook gedaan. Ik ben terug gegaan naar havo en ben de laatste twee jaren doorgevlogen. Donderdag 16 juni 2016 heb ik na bijna een maand in spanning gezeten te hebben te horen gekregen dat ik GESLAAGD ben voor mijn havodiploma.

 

Nu is het afwachten of ik aangenomen ben bij m’n vervolgopleiding. Ik heb me ingeschreven voor verpleegkunde in Rotterdam en dat is een centrale lotingstudie. Dat houd in dat je ingedeeld word in klassen en het hangt af van je gemiddelde in welke klasse je terecht komt. Ik heb een 7,625 gemiddeld, dus dat houd in dat ik in klasse B terecht kom. Hiermee is de kans 90% dat ik ben aangenomen. Nog even afwachten dus…

 

Ik hoop dat jullie me nu een beetje beter kennen!

 

See you next time! X